Херсон °C

Вибір доменного імені для сайту

Новости » Общество
0

Доменне ім'я для сайту

Багатьох людей, які планують створити власний сайт в Інтернеті, цікавить що таке доменне ім’я і як його вибрати?

Домен є не просто адресою сайту. Це потужний інструмент маркетингу, здатний вплинути на дії користувача і прийняття рішення, відвідувати сайт чи ні. Розуміння правильного вибору доменного імені допоможе з просуванням і залученням відвідувачів на ресурс.

Сайти можуть бути самими різними. Щоб віддати перевагу відповідному домену для сайту, враховуйте його специфіку.

Сайт компанії. Мета такого ресурсу, надати дані про клієнтів, товари або послуги. Як правило, домени мають назву, абревіатуру або комплекс, що складається з назви і регіону.

Для лендінга домен не грає особливої ролі, краще провести його реєстрацію під назвою певного товару. В принципі, тут потрібно сильно зациклюватися, так як підійде будь-який з адрес.

Сайт-візитка. Сервіси такого типу зазвичай користуються попитом серед бізнесменів. Метою створення такого сайту є розповідь про пропоновані послуги. У домені повинна бути відображена суть або ім'я автора. Так відвідувачам простіше запам'ятати і знайти підприємця.

Інтернет-магазин. Тут необхідно підібрати відповідне доменне ім'я. Важливо, щоб воно легко вимовлялося і запам'ятовувалося, відрізнялося унікальністю. Відповідних варіантів в мережі існує величезна кількість. Для цього достатньо включити фантазію, тільки не варто забувати про правила формування імені.

Дуже в доменних іменах використовують букви латинського алфавіту, більш звичні для користувачів. Все частіше вони намагаються віддавати перевагу зонам і іменам на кирилиці. Такий варіант має істотні плюси. Наприклад, такі символи легше читаються і запам'ятовуються. Ще в їх назву можуть додаватися ключові слова. До того ж кількість варіантів достатня.

Щоб ресурс не плутали з аналогами, він повинен бути унікальним. Тому варто проаналізувати конкурентів і переконатися, що домени не мають схожого з іншими. Також не варто прагнути складати довгі імена, тому що вони погано запам'ятовуються.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: