Херсон °C

У Херсоні з 6 по 8 серпня проходив четвертий Всеукраїнський сімейний квест-фестиваль «Щасливі разом»

Новости » Общество
0

Учасники фестивалю брали участь у різноманітних конкурсах, родина Хоменко-Ханікових з Херсона перемогла у творчому конкурсі. У спортивному перемогу отримала родина Волощук з Одеси, у кулінарному конкурсі – родина Маракуліних-Саханевич зі Скадовська. Диплом у номінації «Найдосвідченіша родина» отримала сім’я Ісакових з Миколаєва. Гран прі фестивалю та путівку на Чорне море від CAMP GAGARINA Херсонської обласної організації Профспілки працівників державних установ України отримала родина Павлових з Миколаєва.

Всього у заході взяли участь 23 сім’ї з Києва, Миколаєва, Одеси, Кривого Рогу, Херсона та Херсонської області. Всі учасники отримали дипломи і подарунки.

Фестиваль проведено в Херсоні громадською організацією «Сонячні діти Херсонщини» для сімей, в яких виховуються діти з синдромом Дауна, в рамках програми «Активні громадяни» за підтримки Британської ради в Україні, Херсонської міської ради, управління молоді та спорту Херсонської міської ради, Херсонського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Херсонського державного університету, приватних підприємців.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: