Херсон °C

Викладачі ХДУ навчаються в Університетській школі професійного розвитку

Новости » Общество
0
Викладачі Херсонського державного університету навіть влітку підвищують свої компетентності, але тільки ті, хто вийшов з відпустки. Це філософія університету – постійно вдосконалюватися, - пише на власній сторінці Фейсбук ректор ХДУ депутат обласної ради Олександр Співаковський.
«В університеті стартували заняття з формування сучасних компетентностей викладача вищої школи. Навчання проходять у межах Університетської школи професійного розвитку Херсонського державного університету.
Ідея створення Школи виникла ще взимку. Робота її спрямована на підвищення професійної майстерності науково-педагогічних працівників, їхньої обізнаності щодо роботи із сучасними інструментами викладацької та наукової діяльності. Загалом підвищити свою професійну компетентність виявили бажання понад 100 представників професорсько-викладацького складу Херсонського державного університету. Викладачам було запропоновано пройти курси підвищення кваліфікації за п’ятьма темами на вибір – «Підготовка пропозицій на фінансування наукового проєкту (на прикладі програми ім.Фулбрайта)», «Як створити привабливу сертифікатну програму?», «Можливості використання в освітньому процесі платформ Office 365, KSU 24, G Suite for Education», «Можливості платформи KsuOnline», «Професійний бренд викладача в соціальних мережах: покрокова інструкція».
Ми боремося за викладачів нового покоління, які надаватимуть молоді якісну освіту, сформують їх світогляд та націлять на побудову власної траєкторії успіху. І особистий приклад того, що вчитися, самовдосконалюватися та шукати формулу власного успіху ніколи не пізно, - це круто! Молодці ті, хто підтримує цю філософію!
Вдячний першому проректорові Сергію Омельчуку, проректорці з інноваційної, міжнародної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи Наталії Кушнір, викладачам, які підготували унікальні освітні програми, та усім причетним за організацію роботи», - йдеться у повідомленні

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: