Херсон °C

Іспит зі стандартів державної мови можна буде скласти в ХДУ

Новости » Общество
0
Херсонський державний університет розширює спектр надання додаткових освітніх послуг. Незабаром на базі університету можна буде скласти іспит на рівень володіння державною мовою. Про це у Фейсбук пише ректор ХДУ депутат обласної ради Олександр Співаковський.
«Ми успішно пройшли акредитацію у Національній комісії зі стандартів державної мови і 10 серпня отримали статус спеціально уповноваженої установи. Для нас це вкрай важливо! Адже є що запропонувати громаді – висококваліфіковані фахівці, технічні можливості та, головне, бажання бути корисними суспільству. Ми робимо свій внесок у розбудову нашої держави та сприяємо підвищенню рівня володіння державною мовою українцями і державними службовцями зокрема.
Дякую першому проректорові Сергію Омельчуку, проректорці з навчальної та науково-педагогічної роботи Дар’ї Мальчиковій, факультету української й іноземної філології та журналістики і деканесі Ірині Гоштанар та викладачам, які допомагатимуть
державним службовцям і всім охочим опановувати українську мову та підтверджувати свої знання. Розвиваємо Херсонщину разом!
Більш детальну інформацію про проведення іспиту та початок роботи Центру буде повідомлено додатково», - йдеться у повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: