Херсон °C

Слідчі обласного главку поліції встановлюють обставини загибелі 46-річного пішохода. Шукають свідків

Новости » Общество
0

Вчора, 16 серпня, ввечері в чергову частину відділення поліції № 1 Каховського районного відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспорту пригоду зі смертельним наслідком в смт Любимівка. Як з’ясувалося, водій автомобіля «Ford Scorpio» здійснив наїзд на пішохода, який від отриманих травм помер на місці пригоди. За даним фактом слідчим управлінням обласного главку поліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини ДТП та ступінь винуватості її учасників.

Як розповів начальник відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 21:20 на одній із вулиць селища. За словами 35-річного водія та пасажирів автомобіля «Ford Scorpio», 45-річний пішохід раптово вибіг на проїзджу частину і керманич в останню мить побачив його на дорозі і транспортний засіб здійснив наїзд на чоловіка. В результаті останній отримав травми, від яких помер на місці пригоди.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі потерпілого. Нині встановлюються всі обставини пригоди. Поліція просить очевидців та громадян, які можуть надати корисну інформацію, зателефонувати за номером «102». Анонімність гарантується.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: