Херсон °C

На Херсонщині за останні кілька днів поліцейські розшукали 5 зниклих безвісти дітей

Новости » Общество
0

В поліцію о 20:00 звернулася 36-річна жінка. Вона повідомила, що з готелю у с.Лазурне, де вона відпочивала з родиною, пішов її 14-річний син. Хлопчик є дитиною з особливими потребами і погано розмовляє. На пошуки неповнолітнього орієнтували піші та автопатрулі. В цей час на номер «102» зателефонували мешканці одного з приватних пансіонатів, що знаходиться на виїзді з Лазурного. Люди розповіли, що на територію пансіонату зайшов невідомий хлопчик, який нічого не може про себе пояснити і, очевидно, він загубився. За вказаною адресою виїхали працівники поліції. З’ясувалося, що це і є розшукуваний матір’ю неповнолітній відпочивальник. З хлопцем було все добре, його передали рідним.

На номер «102» звернулася жителька Києва і повідомила, що у Каховському районізагубилися її колишній чоловік разом з5-річним сином. Жінка пояснила, що чоловік з дитиною відпочивали на морі і вже поверталися додому на автомобілі. Чоловік їй зателефонував майже опівночі і пояснив, що в автівці скінчилося пальне і він чекає евакуатор, щоб відтягли машину до найближчої АЗС. Після цього чоловік з нею на зв'язок не виходив і жінка переживала за долю дитини. Заявниця описала прикмети зниклих, назвала марку та номерні знаки авто чоловіка. Поліцейські відпрацювали місто Каховка і уже вранці встановили місцезнаходження зниклих. Чоловік з сином ночували в готелі, з ними було все добре. Батько пояснив, що не здогадався перетелефонувати дружині і саме збирався повертатися додому.

В місті Олешкимісцева жителька розшукувала 15-річного сина, який пішов з дому і не повернувся. Жінка пояснила, що у сина непростий характер і вона вже не справляється з його вихованням. Поліцейські розшукали хлопця за годину - він відпочивав на узбережжі річки, з ним було все добре. З хлопцем ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду та передали матері. Жінці порадили звернутися до спеціалістів з метою коригування поведінки сина.

Чаплинські поліцейські встановили місцезнаходження 14-річної дівчини, яка втекла з дому. Її мати пояснила, що донька бажає вести самостійний спосіб життя, тому неодноразово погрожувала піти з дому. Поліцейські розшукали дівчину на території населеного пункту, де вона гуляла. Дівчина не могла чітко пояснити причини свого вчинку. З нею провели профілактичну бесіду та передали рідним.

На території Дар’ївської територіальної громади поліцейські розшукували13-річного хлопця, про зникнення якого повідомив його опікун. Чоловік пояснив, що вихованець пішов гуляти і не повернувся. Поліцейські відпрацювали населений пункт і виявили хлопця у покинутому домі, де він проводив час. З неповнолітнім було все добре, його відвели додому і передали опікунам. З усіма поліцейські провели профілактичні бесіди.

За інформацією вдділу комунікації поліції Херсонської області

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: