Херсон °C

На виставці в облраді представлені роботи викладачів ХДУ

Новости » Общество
0
Картини викладачів ХДУ представлені на виставці «Моя живописна Україна» в Херсонській обласній раді. Про це у Фейсбук пише ректор ХДУ депутат обласної ради Олександр Співаковський:
«Це викладачки кафедри образотворчого мистецтва і дизайну ХДУ, члени Національної спілки художників України – Ольга Гуляєва, Ганна Кашуба та випускниця нашого університету Оксана Оснач.
Експозиція відкрилася вчора у стінах Херсонської обласної ради у рамках кураторського проєкту Херсонського обласного художнього музею ім. О.Шовкуненка «Мистецтво на зламі тисячоліть». Дякую декану факультету культури і мистецтв Миколі Левченку, що був присутній на відкритті та гідно представив наш освітній заклад. Це почесно і водночас знаково напередодні великого свята – 30-річчя від дня народження нашої держави проводити такі заходи. Символічно, що таланти цих художниць розвивалися з Україною разом.
Українці - талановита нація, яка іноді недооцінює свої заслуги. А нам, безсумнівно, є чим пишатися, і є про що мріяти.
Під час заходу голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко нагородив Почесною грамотою обласної ради за особистий внесок у розвиток культури Херсонщини, участь у виставці «Моя живописна Україна» в рамках кураторського проєкту «Мистецтво на зламі тисячоліть» та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України наших мисткинь.
Побачити яскраві роботи херсонських майстринь можуть усі охочі. Позаду час, коли «коридори влади» були не доступні для людей. А сьогодні кожен пересічний херсонець може ознайомитися з виставкою.
Насолоджуйтеся мистецтвом! Перед сесією Херсонської обласної ради неодмінно відвідаю виставку!
», - йдеться в повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: