Херсон °C

Керівник поліції області заявив, що наведе порядок на вулиці Миру

Новости » Общество
0

Питання стосується стихійної торгівлі. Так, керівник ГУНП в Херсонській області Олександр Прокудін на своїй сторінці у фейсбук заявив про наступне:

«Чесно кажучи, у мене увірвався терпець щодо ситуації біля Дніпровського ринку.

Обґрунтувані скарги мешканців, які потерпають від шуму, бруду, натовпу стихійної торгівлі місцевого "шанхая", та необгрунтовані звинувачення підприємців, що їм заважають працювати і годувати сім'ї.

Тому в цій ситуації поліція діятиме по закону. Є порушення ПДР, є стихійна торгівля, яка заважає дорожньому руху і створює небезпечну обстановку. Тож від сьогодні поліція контролюватиме дотримання норм, передбачених законодавством.

Свого часу поліція міста налагодила ситуацію з незаконною парковкою біля Центрального ринку, нещодавно була ліквідована стихійна торгівля на перетині вулиць Університетська-Миру. Наразі візьмемо на контроль і ситуацію по вул. Миру. Про це я дав відповідне доручення начальнику Херсонського районного управління поліції Олександру Говоруну.

Поліцейські починають повертатитись з "бойового чергування" з курортів, тож особового складу вистачить для вирішення поставленого завдання», - акцентує Прокудін.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: