Херсон °C

Херсонським рибоохоронним патрулем зафіксовано факт задухи риби

Новости » Общество
0
31 серпня о 06.30 год. при проведенні візуального моніторингу стану підконтрольних водойм встановлено факт загибелі водних біоресурсів на акваторії Дніпровсько-Бузького лиману у районі с. Олександрівка.
Загибель водних біоресурсів зафіксована по узбережжю приблизно на протязі 800 м уздовж с. Олександрівка, площею 800 м 2. Загальна кількість загиблої молоді бичка складає близько 360 000 штук, розміром від 3 до 10 см, атерини у кількості 32 000 штук, карася сріблястого у кількості 1 600 штук. Про це Херсонський Рибоохоронний Патруль повідомляє у соцмережі.
Під час виявлення факту загибелі водних біоресурсів на акваторії Дніпровсько-Бузького лиману відчувався специфічний запах сірководню, температура води складала: 25о С на глибині 0,8 м.
За даним фактом повідомлено Херсонську обласну державну адміністрацію, Державну екологічну інспекцію Південного округу, Національний природний парк «Нижньодніпровський», Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.
Державними інспекторами Херсонського рибоохоронного патруля було відібрано проби води та передано для подальшого гідрохімічного аналізу до Державної екологічної інспекції Південного округу. На даний час, спеціалістами Херсонського рибоохоронного патруля проводиться постійний моніторинг стану водних біоресурсів на вказаній акваторії.

Херсонським рибоохоронним патрулем зафіксовано факт задухи риби

 

Херсонським рибоохоронним патрулем зафіксовано факт задухи риби

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: