Херсон °C

Анкетування кандидатів з проєкту «Поліцейський офіцер громади» вже розпочалося

Новости » Общество
0
На Херсонщині продовжується реалізація масштабного проєкту  «Поліцейський офіцер громади», метою якого є створення безпечного простору на території кожної окремої громади шляхом співпраці поліції, населення та місцевої влади.  
Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області.
Комунікація поліції та громади дозволить більш ефективно запобігати правопорушенням, офіцер поліції буде тісно взаємодіяти з жителями своєї громади та реагуватиме на їх звернення, буде орієнтуватися виключно на їх потреби, захищатиме їх права та інтереси, буде доступний для населення, знатиме жителів та їх нагальні проблеми. Пріоритетним напрямом його роботи стане попередження правопорушень, зокрема, домашнього насильства та майнових злочинів. Офіцери матимуть повноваження у розслідуванні кримінальних проступків, контролюватимуть напрямок дозвільної системи та проводитимуть превентивну роботи з дітьми.
Відучора розпочалося анкетування кандидатів, які бажають взяти участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади», тож всі бажаючі подати онлайн-анкети можуть пройти за посиланням.   
Хто і як може взяти участь у конкурсі?
Поліцейським офіцером громади може стати виключно працівник поліції, який має стаж роботи не менше, ніж півтора року (не включається навчання у закладах освіти та установах первинної професійної підготовки), з водійським посвідченням, вмотивований та доброчесний поліцейський, відповідальний та відкритий до комунікації, який здатен до критичного мислення і вміє залагоджувати конфлікти.
Інформацію про інші основні вимоги, що висуваються до кандидата, а також відповіді на актуальні питання про суть проєкту та етапи конкурсу, можна отримати на сайті Національної поліції за посиланням.    

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: