Херсон °C

На Херсонщині розшукали двох школярок, які втекли з дому за понад 130 км у центр розваг

Новости » Общество
0

Дві 11-річні дівчинки зникли у смт Велика Олександрівка 06 вересня. Вранці вони мали йти до школи, але у навчальному закладі так і не з’явилися. Батьки й рідні намагалися самостійно знайти неповнолітніх, але пошуки ні до чого не призвели. Уже ввечері стурбовані батьки звернулися в поліцію.

На пошуки дітей орієнтували працівників сектору поліцейської діяльності №1 (смтВелика Олександрівка), ювенальної превенції та громадськість. Стало відомо, що того дня дівчат бачили на зупинці, тож поліцейські встановили всі автобуси, які прямували через населений пункт. Один з водіїв упізнав дітей. За його словами, дівчата сказали йому, що прямують в Херсон, де їх має зустріти бабуся. Неповнолітні вийшли неподалік від торгівельно-розважального центру.

Паралельно з цим правоохоронці поширили інформацію про розшук дітей у соцмережах, користувачі почали активно допомагати поліцейським у пошуках школярок, правоохоронці реагували на всі повідомлення від громадян, які бачили схожих за описами дівчат у ТРЦ в Херсоні. Туди одразу направилися працівники поліції та рідні зниклих. Вже через годину неповнолітніх знайшли, з ними було все добре.

Діти пояснили, що дуже хотіли потрапити у парк розваг, про який багато чули. Тож вранці зустрілися на зупинці і поїхали за 130 км в Херсон. Про наслідки своїх дій вони тоді не замислювалися. З неповнолітніми поліцейські провели профілактичні бесіди.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: