Херсон °C

Після зустрічі переможців Олімпійських ігор, влада заговорила про розвиток ДЮСШ-2

Общество, Спорт
0

Зокрема,Херсонською ОДА пропонується реконструювати існуючі будівлі спорткомплексу, облаштувати чотири елінги, побудувати сучасний спортивний комплекс з готелем, їдальнею, спортивними залами площею 361,97м² з різноманітними тренажерами, двома роздягальнями, кімнатою для спортивного інвентаря, окремими кімнатами для тренерів та всією необхідною інфраструктурою. Як результат, буде створено сучасний спортивний хаб світового рівня з повним циклом підготовки спортсменів.

ДЮСШ-2 має власну спортивну базу площею 1, 65 га у третьому затоні Херсона, а також орендовані бази в містах Олешки, Гола Пристань та с. Ольгівка. Наразі в ДЮСШ займається 296 учнів під керівництвом 20 тренерів.

За роки існування дитячо-юнацькою спортивною школою були підготовлені 3 заслужених майстра спорту, 5 майстрів спорту міжнародного класу, 50 майстрів спорту України. За часи незалежності, вихованці ДЮСШ-2 також були учасниками Олімпійських ігор.

На жаль, школа знаходиться в незадовільному стані, адже заклад з 1957 року капітально не ремонтувався, але він має всі шанси стати центром дитячого веслування не тільки для Херсонщини. Тож федерація каное України звернулася до Херсонської обласної державної адміністрації з пропозицією зробити цю базу центром підготовки для команд зі всієї України.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: