Херсон °C

На Херсонщині судитимуть підрядника за привласнення коштів під час ремонту покрівлі музичної школи

Общество, Криминал
0

Голопристанським відділом Скадовської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно підприємця за фактом службового підроблення та привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 191 КК України).

Слідством установлено, що обвинувачений після виконання капітального ремонту покрівлі Бехтерської дитячої музичної школи вніс до офіційних документів недостовірні відомості щодо обсягів і вартості виконаних робіт. Унаслідок таких дій підприємець привласнив понад 35 тис. грн, чим заподіяв збитки місцевому бюджету.

У ході досудового розслідування прокуратурою пред’явлений позов про відшкодування завданих кримінальним правопорушенням збитків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ВП №1 Скадовського РВП ГУНП в Херсонській області.

За вчинені злочини чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: