Херсон °C

В лікарні Карабелеша з’явився сучасний відеоректоскоп

Общество, Здоровье
0

Є таке поширене і делікатне проктологічне захворювання як геморой. Воно пов’язане з утворенням вузлів навколо прямої кишки. Завдання медицини - допомогти хворому і вчасно надати кваліфіковану допомогу. У лікарні Карабелеша постійно дбають про те, щоб втілювати у практику новітні технології лікування з використанням сучасного обладнання. Тому віднедавна в поліклініці №1 «поселився» помічник. Для того, щоб пацієнтам нашої лікарні на передовому рівні надавати кваліфіковану проктологічну допомогу та виявляти онкологічні захворювання на ранній стадії придбали відеоректоскоп Dr.Camscope. Лікар хірург-проктолог, онкохірург лікарні Карабелеша Давид Табідзе з задоволенням говорить про переваги сучасного медичного приладу:

-Завдяки тридцятикратному збільшенню камери, джерела світла з гнучким настроюванням, показу відеозображення на екран, обстеження стає інформативним і достовірним, а його ефективність і діагностична цінність зростають.

Лікування лікуванням, але тим, кому ще не потрібна допомога проктолога слід пам’ятати про провокуючі чинники такого захворювання як геморой. У першу чергу це – малорухливий спосіб життя, нездорове і незбалансоване харчування, хронічні запори чи проноси, спадковість. Також до факторів – «провокаторів відносяться шкідливі звички, ожиріння, важка фізична праця, постійні стреси.

Отож, бережіть себе і будьте здорові!

Але ніхто не застрахований від необхідності звернутися до лікаря-проктолога. І робити це бажано вчасно, не затягувати. Можете звертатися до лікаря-проктолога в кабінет №98 в поліклініці №1 КНП «Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша» за адресою: проспект Ушакова 21/1 у Херсоні. Довідки за тел. (0552) 49-04-03.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: