Херсон °C

За минулу добу на Херсонщині поліцейські розшукали 5 зниклих дітей

Новости » Общество
0
Про зниклих дітей повідомляє поліція Херсонської області. 
У місті Берислав працівники ювенальної превенції понад добу розшукували 13-річну дівчину, яка пішла з дому гуляти і не повернулася. Її мати звернулася в поліцію лише наступного дня після зникнення доньки.
Правоохоронці поспілкувалися з друзями зниклої і почали ретельно відпрацьовувати місто, перевіряли місця концентрації молоді. Дівчину виявили у покинутій будівлі в компанії однолітків. З нею було все добре. Неповнолітня пояснила, що ніч провела вдома у подруги, а вранці пішла гуляти містом. Дівчину повернули матері, у відношенні жінки склали протокол за неналежне виконання обов’язків по вихованню дитини.

За минулу добу на Херсонщині поліцейські розшукали 5 зниклих дітей

У смт Білозерка поліцейські за кілька годин розшукали 8-річну дівчинку. Її мати звернулася в поліцію і повідомила, що донька після уроків не повернулася додому. Жінка намагалася самостійно знайти дівчинку, перевіряла двори, але так її і не знайшла. Мобільного телефону школярка не мала.
Працівники поліції поспілкувалися з однокласниками зниклої, встановили коло спілкування дівчинки і виявили її вдома у подруги. З дитиною було все добре. Дівчинка навіть не підозрювала, що мама її розшукуватиме. Неповнолітню передали батькам.

За минулу добу на Херсонщині поліцейські розшукали 5 зниклих дітей

В місті Олешки ювенальні поліцейські розшукували 10-річного хлопчика. Його мати звернулася в поліцію лише наступного дня після зникнення сина. Ювенальні поліцейські відпрацювали місто. Під час перевірки берега річки поліцейська помітила хлопчика в очереті, де він ховався. З неповнолітнім було все добре. Він розповів, що разом з ним вирішив сховатися і його товариш, якого виявили неподалік.
10-річний хлопець не міг пояснити причини своєї поведінки, лише розповів, що ніч провів у сараї, а вдень пішов на річку ховатися у комишах. Там зустрів друга, який вирішив сховатися з ним за кампанію. Дітей поліцейські відвели додому та передали батькам. На матір 10-річного школяра складено адміністративний протокол щодо неналежного виконання батьківських обов’язків.   
Того ж дня олешківські ювенальні поліцейські розшукали 15-річну дівчину, яка самовільно пішла з дому, не повідомивши батьків про своє місцезнаходження. Правоохоронці провели великий обсяг роботи, перевірили коло спілкування дівчини і виявили її вдома у знайомих. З дівчиною було все добре, її повернули матері. Причину втечі неповнолітньої нині встановлюють, у відношенні її матері складено адміністративний протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: