Херсон °C

На окрузі 184 скоро з'явиться ще один кандидат в нардепи

Общество, Политика
0
Про свої наміри балотуватися в народні депутати по 184 округу заявив у соцмережі колишній учасник бойових дій на Сході країни Максим Негров.
«Іду до парламенту! Давайте відверто - вас не дістало? Мене дістало! Дуже дістало! Чому з 2014 року, після 7 років війни, влада змінилась вже двічі, а життя в країні не змінилось на краще взагалі? Чому корупція як була основним сенсом діяльності чиновників, так і залишилась? Чому пенсії і зарплати не забезпечують гідного рівня життя? Як люди можуть жити на заробітну платню у 6 тис грн і сплачувати комунальні рахунки на пенсію 1,8 тис грн? Чому ринок землі відкрили, але працює він для обраних, а не для простих громадян? За кого голосували - так і живете! Я відхиляв пропозиції зайнятись політикою з 2015 року, тому що у той момент моїм головним завданням було захищати Батьківщину. Потім отримав поранення, а після шпиталю знову без вагань повернувся на передову.
Після служби були ще пропозиції йти в політику, але, знову таки, я не хотів. Я мав займатись господарством. Власними руками і за власний кошт ми відновлювали освітлення на вулиці, ліквідовували сміттєзвалище, висаджували дерева, будували сквер, ремонтували зупинки громадського транспорту. І мені подобалось робити реальні корисні справи.
АЛЕ!!! Це цілком влаштовувало так званих представників влади - мовляв працюй, а ми будемо робити своє!!!
Все, досить! Іду до парламенту! Чому? Та просто хочу допомогти політикам виконати їхні обіцянки - і про весну, коли саджати будуть, і про справедливість, і про гідне життя, і про зростання пенсій і зарплат, і про безпеку, і про багато-багато інших речей, які вони обіцяли вирішити
», - йдеться у повідомленні.
Довідково. Максим Негров балотується від «Європейської партії України». У нього вища економічна освіта, у 1999-му році закінчив Херсонський державний аграрний університет та аспірантура за спеціальністю «Економіка сільського господарства та АПК». 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: