Херсон °C

За хуліганські дії, нанесення побоїв та напад на поліцейського ексдепутат Білозерської селищної ради проведе 10 років за ґратами

Новости » Общество
0

За публічного обвинувачення Херсонської обласної прокуратури судом визнано винним ексдепутата Білозерської селищної ради у вчиненні хуліганських дій з особливою зухвалістю, умисному заподіянні правоохоронцю тілесних ушкоджень та викрадення вогнепальної зброї (ч. 3 ст. 262, ч. 1 ст. 296, ч. 2 ст. 345 КК України).

Установлено, що чоловік у червні 2019 року перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння у громадському місці в смт Білозерка, навмисно завдав численні удари палицею чоловіку та наніс кілька ударів по його автомобілю, в салоні якого на той момент перебувала малолітня онука потерпілого. Подібні хуліганські дії чоловік вчинив і відносно продавчині місцевого магазину, якій він також наніс кілька ударів в різні частини тіла. Крім того, обвинувачений, із застосуванням насильства та висловленням погрози вбивством, вчинив напад на поліцейського сектору реагування патрульної поліції № 1 Білозерського ВП ХВП ГУНП в області. Нападник також намагався заволодіти вогнепальною зброєю та бойовими набоями, які перебували у віданні правоохоронця.

Вироком Голопристанського районного суду обвинуваченого засуджено до 10 років позбавлення волі.

До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

Повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: