Херсон °C

Суд виніс вирок жінці за крадіжку коштів з банківської карти

Новости » Общество
0

Херсонським міським судом розглянуто кримінальне провадження відносно 35-річної жінки, яка обвинувачується у крадіжці коштів з банківської картки своєї бабусі.

Таким чином, було встановлено, що у липні місяці обвинувачена таємно знімала грошові кошти з банківської карти потерпілої та розпоряджалась ними на власний розсуд. Судом дії зазначеної особи кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 КК України, а саме як таємне викрадення чужого майна (крадіжка) та за ч. 2 ст. 185 КК України, а саме як таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно.

У судовому засіданні обвинувачена вину визнала повністю. Пояснила, що дійсно улітку 2021 року без дозволу взяла банківську картку своєї бабусі, з якою разом проживають , після чого зберігала її при собі та знімала кошти по мірі того, як їй треба. Також зазначила, що бабуся гроші позичати їй не хотіла, а вони потрібні їй були для погашення своїх боргів. Вказала, що шкодує з приводу вчиненого та має наміри компенсувати завдану потерпілій майнову шкоду.

Потерпіла у судове засідання не з’явилась, надала суду заяву про розгляд справ у її відсутність, якою також підтвердила відсутність бажання подавати цивільний позов під час кримінального провадження.

Вироком судді Леоніда Скрипніка, жінку було визнано винною у вчиненні злочинів, призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі тазвільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 (один) рікта покладено обов’язок періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання.

За офіційною інформацією суду.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: