Херсон °C

В Херсоні поліцейські склали протокол щодо домашнього насильства на жінку, яка виганяла матір з дому

Новости » Общество
0
В поліцію звернулися жителі багатоповерхівки по проспекту Будівельників. Люди жалілися, що з квартири сусідів чути крики, плач дитини, а літню господарку донька не впускає до помешкання. За вказаною адресою виїхали працівники сектору протидії домашньому насильству ГУНП. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.
У під’їзді поліцейські виявили 64-річну жінку. Вона пояснила, що донька не впускає її до квартири, кричить та ображає нецензурною лайкою. Через це жінка вимушена ночувати у під’їзді. Сусіди підтвердили цю інформацію.
Поліцейські поспілкувалися з 30-річною донькою. Вона пояснила, що не хоче впускати матір додому, адже та вживає алкогольні напої та приносить непотріб додому зі сміттєвих баків. У квартирі також знаходився 5-річний хлопчик, тож поліцейські перевірили умови проживання дитини, які виявилися задовільними.
З кривдницею поліцейські провели профілактичну бесіду, склали у її відношенні адміністративний протокол за ч.1 ст.173-2 «Вчинення домашнього насильства» КУпАП та винесли терміновий заборонний припис, що передбачає заборону спілкування з постраждалою особою.


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: