Херсон °C

«Естафета морських поколінь 2021» у Херсоні відбудеться 14 жовтня

Новости » Общество
0
У Херсоні 14 жовтня відбудеться «Естафета морських поколінь 2021», яку щорічно організовує для посвяти в курсанти Херсонська державна морська академія. Про це йдеться на сторінці ВНЗ у соцмережі.
«Організатори свята «Естафета морських поколінь 2021» на 100% охоплені вакцинацією від COVID-19. Учасники урочистої ходи крокуватимуть, дотримуючись безпечної соціальної дистанції. Захід відбудеться із виконанням  усіх  протиепідемічних вимог та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я. Просимо  усіх, хто бажає розділити з нами свято, відповідально ставитись до власного здоров’я і не наражати себе та інших на небезпеку:  вдягти захисні маски та спостерігати за дійством,  дотримуючись безпечної дистанції», - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, що напередодні на сайті міської ради зявилося повідомлення, що в Херсоні з 00:00 п’ятнадцятого жовтня буде встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення 12 жовтня, прийняла й проголосувала Всеукраїнська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: