Херсон °C

Для громад Херсонщини влаштовують консультації з приводу функціонування лікарень

Новости » Общество
0
Розпочинаються консультації для власників медичних закладів у територіальних громадах: для громад Херсонщини вони відбудуться 10 листопада. Про це повідомляє Херсонське регіональне відділення Асоціації міст України.
Як територіальним громадам управляти закладами охорони здоров’я, що знаходяться у їх власності, та впливати на них? Де знаходити кошти для фінансування закладів? З ким варто співпрацювати, щоб гарантувати наявність потрібних медичних послуг на своїй території?
Із 20 жовтня розпочинається цикл кластерних консультацій з власниками закладів охорони здоров’я щодо розвитку медичних послуг на територіях громад, які організовує Національна служба здоров’я України. Максимальна кількість учасників, які візьмуть участь офлайн у цих консультаціях - 50 представників громад. Заходи проводитимуться в офлайн та онлайн форматах. Усі бажаючі зможуть долучитися до заходу онлайн з можливістю задавати спікерам запитання.
Консультації організовує Національна служба здоров’я України у співпраці з Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», Асоціацією міст України та Всеукраїнською асоціацією ОТГ.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: