Херсон °C

День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці на Херсонщині

Новости » Общество
0

Сьогодні українці відзначають одразу 3 свята: День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

Всі вони нерозривно пов’язані між собою, символізують істинний зв’язок поколінь, давню історичну традицію і є уособленням відваги та героїзму.

Тож, з цієї нагоди на Алеї Героїв Незалежної України відбувся захід під гаслом «Сила нескорених», участь у якому взяв й перший заступник голови обласної ради – керівник виконавчого апарату Юрій Соболевський.

До заходу долучились керівництво області та міста, військовослужбовці, жителі та гості Херсонщини.

У ході заходу священнослужителі провели молебень, присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув за свободу українського народу й поклали квіти до меморіалу.

Юрій Соболевський подякував тим, хто сьогодні захищає нашу державу на Сході й боронить територіальну цілісність, а й також підкреслив, що ми не маємо права забувати тих, хто поклав своє життя за Україну.

Також у рамках заходу Юрій Соболевський відзначив військових Почесними грамотами обласної ради.

Тож, за високий професіоналізм, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, досягнення вагомих результатів у роботі та з нагоди Дня захисників та захисниць України відзнаки отримали:

Калініна Вікторія Іванівна– радіотелефоністка радіостанції радіогрупи інформацінйо-телекомунікаційного вузла Херсонського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – солдат;

Недвіга Віктор Іванович– начальник групи зв’язку з інформацінйо-телекомунікаційного вузла Херсонського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – штаб-сержант.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: