Херсон °C

Для робіт з пестицидами доведеться пройти спеціальне навчання, - Держпродспоживслужба

Новости » Общество
0
Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області нагадує, що допускати осіб до робіт з пестицидами та агрохімікатами, які не мають відповідного допуску – ЗАБОРОНЕНО. Згідно з Законом України «Про пестициди і агрохімікати» та «Про захист рослин» працівники, які здійснюють будь-які роботи (транспортування, зберігання, застосування, торгівля) з пестицидами та агрохімікатами повинні мати допуск на право роботи з пестицидами та агрохімікатами. Такі допуски видає Держпродспоживслужба.
Підставою для видачі допуску є:
- посвідчення про проходження спеціальної підготовки (навчання) з питань безпечного виконання роботи з пестицидами і агрохімікатами;
- медична книжка з висновком медичної комісії про відсутність в особи протипоказань за станом здоров’я.
Для отримання цього допуску суб’єкт господарювання має пройти навчання стосовно поводження з пестицидами та агрохімікатами.
Навчання на території Херсонщини проводять спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області з представниками підприємств, організацій, установ, фізичними особами-підприємцями та громадянами, діяльність яких пов’язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами.
Детальну інформацію можна отримати звернувшись до відділу контролю за обігом засобів захисту рослин Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області за телефоном (0552) 26-36-13 та за адресою: м. Херсон, вул. Старообрядницька, 34.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: