Херсон °C

Сергій Козир та Геннадій Лагута записали спільне відеозвернення

Общество, Политика
0

Кандидат у народні депутати по 184 округу від партії «Слуга народу» Сергій Козир разом з вже колишнім опонентом на довиборах та екскандидатом народні депутати від партії «Нам тут жити» Геннадієм Лагутою записали спільне відеозвернення.

У ньому Геннадій Лагута заявив про зняття своєї кандидатури з виборів та закликаввиборців 184 округу підтримати кандидата від партії «Слуга народу» Сергія Козиря. Як зазначив Геннадій Лагута,у нього з Сергієм Козирем є спільне бачення розвитку Херсонщини.

«Ми підтримуємо політику нашого Президента Володимира Зеленського за тими перетвореннями, які є актуальними для нашого регіону. Ми бачимо розвиток у створенні нових підприємств та робочих місць, будівництві доріг та об'єктів соціальної інфраструктури, забезпечення наших людей доступом до якісної медицини. І в цьому ми одностайні із Сергієм Козирем. Можу сказати, що ми маємо спільне бачення, як і за рахунок чого має розвиватися Херсонщина. Тому я, Геннадій Лагута, ухвалив рішення зняти свою кандидатуру з виборів до народних депутатів України та прошу вас підтримати кандидата від Партії «Слуга Народу» Сергія Козиря. Я знаю його довгий час, він показав себе як сильний та ефективний керівник, відповідальна людина. Вважаю, що він може ефективно представляти інтереси виборців Каховського та Бериславського районів у Верховній Раді. Щиро вдячний вам за довіру та підтримку! А Сергію бажаю плідної роботи у Верховній Раді», – сказав Геннадій Лагута.

У свою чергу, Сергій Козир зазначив, що від об’єднання кандидатів виграють жителі Херсонщини і зокрема Каховського та Бериславського районів.

«Я впевнений, що політика – це не тільки боротьба та суперечки. Більш за все – це відповідальність, вміння ставити інтереси людей вище, ніж власні амбіції та політичні переконання. Особливо у непростий для країни часи. Політика – це вміння йти на компроміси та об’єднувати зусилля. З Геннадієм Миколайовичем Лагутою нас об’єднує спільна робота над знаковими для Херсонщини об’єктами, спільне вирішення багатьох проблем в області. Ми не тільки вміли знаходити спільну мову, він як заступник голови облради, я як голова обласної адміністрації, ми залишалися в нормальних людських відносинах будучи опонентами на виборах. І при зустрічі дивились один одному в очі і потискали руку.

Я радий, що Геннадій Миколайович прийняв рішення підтримати, тому що від нашого об’єднання виграють жителі Херсонщини і зокрема Каховського та Бериславського районів. Працюємо далі.

А Геннадію бажаю плідно працювати на посаді голови Херсонської облдержадміністрації на благо всього регіону. Бо і в мене, і у вас є розуміння, що тільки об’єднавши зусилля, можна досягти результату. А в будь-якій ситуаціїпотрібно діяти чесно, говорити правду та працювати лише в інтересах людей. І в цьому розумінні наша з вами сила», – сказав Сергій Козир.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1512343692436286&id=100009820081313

Нагадаємо, 27 жовтня заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко представив новопризначеного голову Херсонської ОДА Геннадія Лагуту.

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: