Херсон °C

Херсонське ТОВ «Подрібнювач» зупинить виробництво та реалізацію продукції

Новости » Общество
0
Херсонське ТОВ «Подрібнювач» зупинить виробництво та реалізацію продукціїСуд задовольнив позов Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області про тимчасове припинення діяльності підприємства. 19 жовтня Дніпропетровський окружний адміністративний суд повністю задовольнив позовну заяву Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області до товариства з обмеженою відповідальністю «Подрібнювач» про застосування заходів реагування.
Відповідно до рішення суду до ТОВ «Подрібнювач» будуть застосовані заходи реагування у сфері державного нагляду. А саме: тимчасово зупинити виробництво (виготовлення) та реалізацію продукції на товаристві з обмеженою відповідальністю «Подрібнювач», за адресою фактичного здійснення господарської діяльності в м. Херсон, до моменту розроблення та узгодження проекту організації санітарно-захисної зони, який затверджується головою Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та отримання позитивного висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи.
Нагадаємо, Головним управлінням Держпродспоживслужби в Херсонській області на підставі колективного звернення громадян щодо незадовільних умов проживання від роботи підприємства з виробництва сухих будівельних сумішей за адресою: вул. Чайковського, 236, м. Херсон, здійснено позаплановий захід державного нагляду (контролю) щодо дотримання ТОВ «Подрібнювач» вимог санітарного законодавства.
За результатом перевірки на адресу суб’єкта господарювання надано припис про усунення виявлених порушень. Також до суду направлена позовна заява про застосування заходів реагування до суб’єкта господарювання – тимчасове зупинення виробництва до усунення порушень.
 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: