Херсон °C

Дмитро Бутрій: «Херсонська обласна рада не стоїть осторонь проблем, які виникли в регіоні через COVID-19»

Новости » Общество
0
Про розгорнутий у Каховці мобільний госпіталь ДСНС для лікування хворих на COVID-19 та про забезпечення кисневими концентраторами лікарень області розповів журналістамрадник голови Херсонської обласної ради Дмитро Бутрій.
- Ще 25 жовтня колона спецмашин ДСНС доставила мобільний госпіталь до Каховки. Його розгорнули на території Каховської центральної районної лікарні. Передбачається, що тут буде додатково 120 ліжко-місць для хворих на COVID-19, кожне з яких буде обладнане кисневим концентратором. Подібна допомога від держави – зараз як ніколи потрібна Адже останні тижні ситуація із захворюваністю на Херсонщині просто загрозлива. Це підтверджують страшні цифри статистики, яку отримуємо щодня від лікарів.
Хочу відзначити, що обласна влада не стоїть осторонь цих проблем. На сесію обласної ради виноситься проєкт рішення щодо передачі кисневих концентраторів для закладів охорони здоров’я Херсонської області. Всього на баланс закладів охорони здоров’я буде передано 46 концентраторів. Розуміємо, що потреба в медичному обладнанні є завжди актуальною. І разом з депутатами обласної ради зробимо все від нас залежне, аби Херсонщина вийшла з «червоної» зони.
Зараз мешканці Херсонщини щодня чують про померлих від коронавірусної хвороби. Однак, щодня ми говоримо і про вакцинацію. Наразі ніхто не приховує правди – лікарні й справді переповнені, запаси кисню контролюються щодня, лікарі просто падають з ніг, працюючи по кілька діб поспіль. І вихід з цього кола є – це вакцинація. Зрозумійте, час на роздуми і обговорення – як краще щепитися чи пересидіти – пройшов. Зараз на часі – тільки вакцинація. За цей місяць щоденна статистика з лікарень усієї області змушує нас тільки співчувати рідним усіх, хто помер від страшної хвороби COVID-19 та її наслідків. Закликаю всіх подумати про своє майбутнє, про майбутнє власних дітей та прийти до пункту вакцинації, аби захистити себе та оточуючих,
- зазначив Дмитро Стефанович.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: