Херсон °C

Як проходять вибори на 184-му окрузі Херсонщини (відео)

Общество, Политика
0

Сьогодні, 31 жовтня, голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко та народний депутат Роксолана Підласа побували на виборчих дільницях в Новій Каховці та Бериславі. Також вони відвідали окружну виборчу комісію №184.

Як повідомляє Громадянська мережа «Опора», вони побажали комісії успіхів і дотримання законодавства, пише Online НК.

На 12:00 явка по 184 виборчому округу склала 11,94%, повідомляє Центральна виборча комісія.

За інформацією поліції Херсонської області, сьогодні, 31 жовтня, в одномандатному виборчому окрузі № 184 вчасно та без порушень відкрились всі 188 виборчих дільниць. До охорони публічного порядку та безпеки громадян в посиленому режимі залучено майже 1000 співробітників поліції Херсонської області. Охорону порядку на виборчих дільницях і контроль оперативної ситуації проводять 566 поліцейських.

На 184 окрузі створено 188 дільничних виборчих комісій, з яких 3 – спеціальні у медзакладах. Вибори проходять на території трьох районів – Херсонського, Бериславського, Каховського. Загальна кількість виборців – 161 тисячі 138 осіб. Зареєстровано 15 кандидатів.

Як відомо, 31 жовтня, в Україні стартували проміжні вибори депутатів Верховної Ради у двох виборчих округах. Так, проміжні вибори народних депутатів призначені в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

На дільницях забезпечений температурний скрінінг та проводяться протиковідні заходи. Виборчі дільниці працюватимуть до 20-ої години.

Про те, як проходять вибори на 184-му виборчому окрузі, дивіться детальніше у відео.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: