Херсон °C

На Херсонщині за клопотанням слідчого обласної поліції взято під варту посадовця Державної судової адміністрації області

Новости » Общество
0

Як повідомлялося раніше, посадовець судової адміністрації організував механізм закупівель товарів за державні кошти по завищеним цінам. Слідчі обласного главку поліції встановили, що він укладав договори на придбання комп’ютерної техніки в обхід тендерних норм. Так, підозрюваний підписав договори на поставку техніки на суму 1 мільйон 700 тисяч гривень. При цьому державі були нанесені збитки на суму понад 700 тисяч гривень.

З липня поточного року підозрюваний перебував у розшуку. Оперативно-розшукові заходи здійснювали співробітники СБУ. В передостанній день жовтня його знайшли та затримали.

Слідчі поліції Херсонщини за процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури повідомили посадовцю про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

За клопотанням слідства підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 днів із правом внесення застави в сумі майже 600 тисяч гривень.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: