Херсон °C

У Херсоні відкрився офіційний офіс Херсонської обласної організації політичної партії «УДАР» Віталія Кличка»

Общество, Политика
0

1 листопада в обласному центрі відкрився офіційний офіс Херсонської обласної організації політичної партії «УДАР» Віталія Кличка».

З урочистим відкриттям привітав однопартійців голова обласного осередку партії Іван Бебко. У вітальному слові лідер запросив усіх бажаючих жителів Херсонщини до розбудови «УДАРу» та Херсонщини:

«Запрошую всіх до розбудови славетної партії «УДАР», до її відродження та нових успіхів, всіх, хто хоче доєднатися до гарної справи. Долучайтеся до партії – проєвропейської, проукраїнської, демократичної партії «УДАР Віталія Кличка». З радістю приймемо вас, вислухаємо ваші пропозиції. Долучайтеся до нашої команди. Впевнений: з гарною командою ми, як зазвичай, разом буде займати перше місце в Україні. Тому чекаємо на вас за адресою м.Херсон, вулиця Пилипа Орлика 30, центр міста.

Основний меседж партії «УДАР» - Україна буде сильною! Так, як брати Клички прославляли і продовжують прославляти Україну, до них з повагою відносяться у всьому світі, особисто я хочу, щоб так сприймали кожного українця, незалежно від того, спортсмен ти, чи лікар, чи педагог. Всі ми достойні поваги, коли любимо свою країну і робимо щось для своєї країни. Я хочу, щоб херсонці долучилися до цієї гарної справи: любити Херсонщину та зробити так, щоб нам нікуди не хотілося звідси виїжджати, окрім подорожей!

Хочу повідомити, що до нас вже звертаються жителі з усіх куточків області. Наше завдання – створити осередки по всій Херсонській області, буквально в кожній територіальній громаді. Я кажу: неважливе ваше минуле, важливе ваше майбутнє, про що ви мрієте, та на що здатні! Звертатися також можна за телефоном 0503185249. Це мій особистий номер, тому чекаю на дзвінки від вас».

Нагадаємо, на Херсонщині проходить активізація політичної партії «УДАР» Віталія Кличка.

Політична партія «УДАР» сьогодні активно розвивається і готується брати участь у наступних парламентських виборах як самостійний проєкт. Про це нещодавно заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко в ЗМІ.

Віталій Кличко закликав регіональні політичні сили, лідерів місцевого самоврядування та всіх активних та небайдужих громадян до консолідації зусиль на платформі «УДАРу».

 

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: