Херсон °C

У Херсоні чоловік напідпитку викрав КАМАЗ

Новости » Общество
0
Сьогодні, близько 3-ї години ночі, під час патрулювання поліцейські помітили транспортний засіб КАМАЗ, який рухався з неосвітленими номерними знаками. Інспектори вирішили зупинити вантажівку. Водій не з першого разу відреагував на вимогу патрульних, але шляхом блокування припаркував авто. Про це повідомляє патрульна поліція Херсонської області.
Під час спілкування з керманичем, охоронці порядку помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту Драгер або у медичному закладі, на що чоловік відмовився.
При складанні адміністративних матеріалів інспектори виявили, що у водія не має свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. Перевіривши його у відповідних базах патрульні з‘ясували, що КАМАЗ є власністю фірми. Поліцейські зв’язались із власником, який розповів, що цей автомобіль зараз має знаходитись на парковці і чоловік, який керував вантажівкою йому взагалі не знайомий.
Водій пояснив, що коли він йшов вулицею Потьомкінською, то дуже втомився і побачив КАМАЗ, який був відчинений. В кабіні були ключі. Він скористався ними і поїхав.
На 38-річного містянина склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та винесли постанову за ч. 6 ст. 121 (Керування транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком)КУпАП.
На місце викликано слідчо-оперативну групу для подальшого встановлення всіх обставин події.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: