Херсон °C

У Бериславській громаді підприємці надали благодійну допомогу лікарні

Новости » Общество
0
НКП «Бериславська центральна районна лікарня» отримала для захисту медичних працівників при роботі з хворими засоби індивідуального захисту та дезінфікуючі засоби на загальну суму 68 тисяч гривень. Про це повідомляє Херсонське регіональне відділення Асоціації міст України з посиланням на сайт міської ради. Такий подарунок головній установі охорони здоров’я громади зробив флагман у галузі землеробства «ЮТС-Агропродукт», що входить до холдингу «Укрлендфарм».
Наші лікарі за свою працю заслуговують неабиякої похвали та підтримки, – зазначає керівник підприємства, депутат міської ради VIII скликання Олександр Кліандров. - Вони рятують найцінніше – наше життя, однак й самі гостро потребують допомоги, зокрема, в сучасних засобах індивідуального захисту. Наше підприємство й надалі робитиме все можливе, щоб разом покращити медицину.
Прикладів підтримки громад суб'єктами соціально відповідального бізнесу нині немало. Сподіваємося, що й надалі когорта відповідальних меценатів та благодійників ставатиме більшою. Від цього залежатиме життя та здоров'я тисяч людей та готовність великої потужної армії бійців охорони здоров'я протидіяти смертельно небезпечній хворобі.
Фото з сайту Бериславської міської ради.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: