Херсон °C

10,6 тисяч осіб забезпечено роботою за допомогою Херсонської обласної служби зайнятості з початку року

Новости » Общество
0

Херсонська обласна служба зайнятості стабільно виконує свої функції і в період карантину.

Обслуговування роботодавців та зареєстрованих безробітних здійснюється засобами дистанційної комунікації з обов’язковим підбором роботи для зареєстрованих безробітних. Забезпечено можливість подання заяв про надання статусу безробітного й допомоги з безробіття дистанційно через онлайн-портал державних послуг «Дія».

Будь-якої миті можна отримати потрібну інформацію щодо пошуку роботи на сайті Херсонської обласноїслужби зайнятості: https://khe.dcz.gov.ua/.

Підсумуємо цифри з початку року:

Упродовж січня - жовтня 2021 року 10,6 тисяч осіб забезпечено роботою за допомогою Херсонської обласної служби зайнятості.

Чисельність безробітних, які отримували допомогу по безробіттю, становила 26,7 тисяч осіб, що на 6% більше минулорічного показника. За цей період було виплачено 314942,7 тисяч грн допомоги по безробіттю.

29,5 тисяч безробітних громадян скористались послугами обласної служби зайнятості з початку року. Наразі послугами користуються 7,0тисяч зареєстрованих безробітних, з яких більше половини складають жінки, третину - безробітна молодь віком до 35 років.

Від роботодавців області надійшло до служби зайнятості 14,6тисяч вакансій, що на 10% менше минулорічного показника. В середньому по Херсонській області на 01 листопада2021 року на одну вакансію претендувало 4 особи, які шукали роботу.

На нові робочі місця із здійсненням компенсації витрат роботодавцю у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування працевлаштовано 142 безробітних громадянина.

Професійне навчання, зокрема і в Центрах професійно-технічної освіти ДСЗ, пройшли 2,4 тисячі безробітних. Про затребуваність профнавчання свідчить той факт, що 85,7% випускників вже працевлаштованіза набутою спеціальністю.

З початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 1,1 тисячаосіб з числа безробітних.

За офіційною інформаці

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: