Херсон °C

При ремонті доріг у Херсоні не врахували норми ДБН

Новости » Общество
0
Про ставлення влади до маломобільних мешканців Херсона запитує в соціальній мережі соціальний працівник в Херсонському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Віктор Булка. Мова йде про ремонт доріг.
«Чому таке відношення до мешканців нашого міста?!...Більше місяця тому мій товариш, що має інвалідність і для нього це питання важливе, просив та нагадував про те, щоб не забули про доступність, про пониження бордюрів під час ремонту дорожнього покриття. Але сталося інше. На перехресті вулиць Стрітенська та Комкова вже кладуть новий асфальт. І це чудово. Я щиро вдячний за ту роботу по ремонту доріг, яку провадять в цьому році. Та на доступність ніхто майже не звернув увагу. Лише з одного боку по вул. Стрітенська зробили пониження. А з іншого - все без змін. Бордюри залишились «незайманими». А маломобільним мешканцям та людям з інвалідністю Херсонської громади і надалі доведеться долати ці перешкоди...», - з сумом констатує Віктор Булка.
Зважаючи на актуальність питання, переглядаємо публікацію Олександра Панченко у Фейсбук. Херсонець і справді звертався до тих гілок влади, що відповідають за ремонт доріг:
«Шановна влада міста Херсон та відповідальні за дорожню інфраструктуру. Щиро вдячний Вам за те, що в цьому році, як ніколи, ремонтують дороги. Та прошу звернути Вашу увагу на перехрестя вулиць Стрітенська та Комкова. Саме там зараз ремонтують дорожнє полотно. А про бордюри напевно забули. Хочу наголосити, щоб не забували про пониження бордюрів згідно Державним будівельним нормам. Це значно спростить пересування для маломобільних груп населення».
Відповідальний чиновник міської влади в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Стельмашенко вирішив прокоментувати ситуацію якраз під публікацією, мовляв, ремонт ще не завершений та і відповідатиме підрядна організація. Але, підтримки у херсонців не знайшов.
Так, Паралімпійська чемпіонка 2020 Яна Лєбєдєва, пише: «Ви не хотіли слухати, коли Вам намагалися донести інформацію. Та питання доступності й досі в тренді – скільки поважних людей міста лайкнули Ваш коментар».

При ремонті доріг у Херсоні не врахували норми ДБН

 

При ремонті доріг у Херсоні не врахували норми ДБН

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: