Херсон °C

Керівництво ХДУ привітало почесного викладача «Золотою медаллю» університету

Новости » Общество
0
Напередодні 104-ї річниці від дня заснування Херсонського державного університету разом ректор ХДУ депутат обласної ради Олександр Співаковський разом з першим проректором Сергієм Омельчуком, головою Ради ветеранів університету Сергієм Костючковим, керівницею музейно-архівного центру Іриною Самсаковою відвідали майже ровесника ХДУ Павла Кіндратовича Параскевича. Про це Олександр Співаковський повідомив у Фейсбук.
«Мали честь виконати приємну і водночас почесну місію – вручити Павлу Параскевичу найвищу нагороду Херсонського державного університету – «Золоту медаль». А також матеріальну допомогу в розмірі 10 000 гривень від спонсорів.
Згадали, як декілька місяців тому ми вітали Павла Кіндратовича з почесним ювілеєм –100-річчям! А сьогодні подякували за багаторічну працю на благо процвітання нашого освітнього закладу!
Видатні постаті, внесок яких у розвиток Херсонського державного університету, педагогіки та науки важко переоцінити, заслуговують найвищих нагород та нашої постійної уваги. Павло Кіндратович Параскевич – Легенда, справжня особистість!
Понад 30 років свого професійного життя він присвятив роботі в нашому університеті, більше 10 років очолював кафедру української літератури, написав чимало наукових праць, має потужний творчий доробок. Пройшов стежками війни… З гордістю своїм Вчителем Павла Кіндратовича називає не одне покоління його учнів! Павло Параскевич – приклад для всіх нас! Міцного здоров’я, життєвих сил, оптимізму та душевної гармонії!
», - йдеться у повідомленні.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: