Херсон °C

Викладачі Херсонської державної морської академії проводять засідання методоб'єднань у онлайн-форматі

Новости » Общество
0
12 листопада викладачі Херсонської державної морської академії та Морського фахового коледжу ХДМА взяли участь в онлайн-засіданні обласного методичного об'єднання викладачів екології, БЖД та охорони праці закладів фахової передвищої освіти Херсонської області. Захід провели на платформі Skype. Про це йдеться на офіційній сторінці ХМДА у Фейсбук.
На засіданні підвели підсумки роботи обласного методичного об’єднання викладачів охорони праці, БЖД, екології за 2020-2021 навчальний рік, обговорили переваги та перспективи створення і використання QR кодів у навчальному процесі, розібрали кейс-метод як інструмент формування компетентностей тощо.
Викладачка безпеки життєдіяльності та охорони праці ХДМА Альона Сокол виступила з доповіддю на тему «Силабус — пам'ятка для здобувача освіти», у якій розкрила сутність даного освітнього документу та його значення в забезпеченні якісного освітнього процесу.
За допомогою електронних засобів провели жеребкування для вибору членів журі конкурсу. За напрямом «Безпека життєдіяльності та охорона праці» членом журі від навчального закладу обрано викладачку МФК ХДМА Вікорію Назарову.
Колегія викладачів визначила дату та порядок денний наступного засідання, на якому відбудеться захист творчих робіт курсантів і студентів закладів фахової передвищої освіти Херсонської області.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: