Херсон °C

За минулий тиждень поліцейські Херсонщини розшукали 12 зниклих дітей

Новости » Общество
0

Упродовж минулого тижня на території Херсонської області працівники поліції встановили місцезнаходження 12 зниклих безвісти дітей віком від 7 до 17 років. Більшість з них розшукали за добу, що значно знизило ризик вчинення відносно них протиправних дій.Усіх дітей розшукали та повернули додому за допомогою роботи ювенальних поліцейських, оперативників, дільничних та патрульних. Адже після отримання повідомлення про зникнення дитини поліцейські одразу орієнтують на розшук усі наряди.

Сьогодні у Новій Каховці поліцейські упродовж 15 хвилин розшукали 7-річного хлопчика. Рідні повідомили, що він повертався зі школи додому разом зі старшою сестрою. Дорогою хлопець вирішив обігнати сестру і побіг вперед. Після цього його ніхто не бачив. Коли сестра повернулася додому, то брата не було. Рідні намагалися самостійно знайти його, але марно, тож зателефонували в поліцію.

Правоохоронці почали відпрацьовувати район і через 15 хвилин побачили хлопчика на одній з вулиць. З дитиною було все добре. Хлопчик пояснив, що він добіг до свого будинку, але двері йому ніхто не відчинив, тож вирішив піти назустріч сестрі, але вони розминулися. Поліцейські відвели школяра додому, передали рідним та провели з хлопцем виховну бесіду.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: