Херсон °C

У Херсоні до 19 грудня триватиме культурно-мистецька благодійна акція «Добродар»

Новости » Общество
0
Херсонський обласний Центр народної творчості спільно з онкогематологічним відділенням Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні оголошує обласну культурно-мистецьку благодійну акцію «ДОБРОДАР». До 19 грудня проходить збір новорічно-різдвяних «добродарчиків» - сувенірних виробів, ялинкових прикрас, оберегів та інших виробів декоративно-ужиткового мистецтва, виготовлених руками майстрів. Про це в соцмережі інформує Наталія Вигоднер.
Добродарчики можна надсилати на адресу ОЦНТ: м.Херсон, пр-т Ушакова, 16, каб.№10, або з допомогою сервісу Нова Пошта, відділення №6, з приміткою «ДоброДар».
«Ваші чудові рукотвори будуть реалізовані протягом грудня в групі ОЦНТ «Культура – це ми!», на відкритті Головної новорічної ялинки області, під час роботи обласної виставки «Солом’яне Різдво» у Світлиці ОЦНТ та інших святкових заходах та групах у Facebook.
Зібрані кошти будуть використані на придбання медичних препаратів для дітей, які проходять лікування в онкогематологічному відділенні Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні та дуже потребують нашої допомоги. Благодійність – це не складно. Благодійність – це приємно і почесно. Координаторка акції: Євгенія Коваль – 050-677-33-02; 097 217 67 05
», - повідомляють організатори акції.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: