Херсон °C

За тиждень споживачі АТ «Херсонобленерго» завдали збитків на понад 200 тис. грн.

Новости » Общество
0
Служба захисту економіки АТ «Херсонобленерго» 24/7 захищає майнові та інші інтереси за напрямком діяльності, адже ледве не щодня працівники Товариства стикаються з крадіжками або пошкодженнями майна на території обслуговування. В період з 15 по 21 листопада фахівцями Товариства проведено рейдові перевірки, про що складено 10 відповідних актів.
На минулому тижні при плановому огляді енергооб’єктів споживачів зафіксовано використання сторонніх приладів, що впливають на покази лічильника.
Так, херсонець бажаючи зекономити на електроенергії, використовував сторонній прилад, який впливав на показ електролічильника.
Такі дії зафіксовані співробітниками АТ «Херсонобленерго», складено відповідний акт, який засвідчує порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії. Тепер же мешканцю доведеться відшкодовувати 22 319 гривень.
Всього ж за тиждень Товариство зазнало збитків на загальну суму 209 069 гривень. Про це повідомляє пресслужба Товариства.
Також через аварійні ситуації , в тому числі й ДТП, понад 40 тисяч осель мешканців Херсонщини тимчасово були знеструмлені.
Фахівці Служби захисту економіки АТ «Херсонобленерго» звертаються до мешканців області з проханням бути уважними та пильними. Якщо Ви стали свідком крадіжки електроенергії, помітили обірвані проводи на лініях електропередач, відкриту трансформаторну підстанцію, побачили роботи з демонтажу ліній або обладнання підстанцій людьми, що не є представниками АТ «Херсонобленерго» (працівники Товариства завжди працюють у спецодязі), – негайно повідомте про це диспетчеру Кол-центру 0552-48-06-20, 0-800-500-629 або до правоохоронних органів на телефон «102».

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: