Херсон °C

Садіяр Мамедов відвідав Чаплинську та Хрестівську громади

Новости » Общество
0
Радник голови Херсонської обласної ради Садіяр Мамедов відвідав Чаплинську та Хрестівську громади. Про це він повідомляє у Фейсбук. 
«Сьогодні в якості радника голови обласної ради спілкувався з громадами Чаплинки та Хрестівки. Про що йшла розмова? По-перше, на що акцентували в ході діалогу: активізувати громадську позицію, діяльність. Багато людей чомусь впевнені, що хтось на «блюдці» має принести нам усі блага: якісну освіту, медицину та розвиток. Дійшли згоди, що сучасний світ вимагає бути активним кожному із нас, аби громада мала всі ці блага. По-друге, розбираючи питання національних меншин повернулися до історіі. Адже приклад того, що хтось вирішив залишити нас, турків-месхитинців, без нашої Батьківщини показує, що межа між добром і злом дуже близько, і її легко переступити, а ось виправити помилку дуже важко, а інколи буває – неможливо. Сьогодні більшість із нас вже вважають своєю землею, Україну, Херсонщину. І це нормально, тут ми працюємо, тут народжуються наші діти. Ми всі всі різні за характером, за вміннями, але кожен із нас розуміє, що в будь-якій державі ми повинні дотримуватися закону. Тільки в тій країні, де закон стоїть на першому місці людям комфортно жити, можна розвиватися.
По-третє, в спільній розмові дійшли до того, що з активною громадською позицією та в об’єднанні нам вдасться перебороти все, в тому числі навіть гнів і образу, беззаконня, хвороби, і навіть безнадію! Тож в похмурий день, сильних вам емоцій) Перемога з нами!», - йдеться у повідомленні.

Садіяр Мамедов відвідав Чаплинську та Хрестівську громади

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: