Херсон °C

Члени міськвиконкому Херсона прийняли рішення про демонтаж реклами в місті

Новости » Общество
0
У Херсонській міській раді сьогодні відбувається засідання виконавчого комітету. На порядок денний були винесені питання про демонтаж рекламних засобів. Більшість реклами, за зніс якої проголосували члени виконкому, без дозвільних документів та за які не платили коштів до міського бюджету. 
Адреси рекламних щитів різні, які мають знести - по всьому місту. Це вулиця Перекопська, Поповича, в парках Херсона, Гагаріна, площа Перемоги, Зала Егерсег, вулиця Стрітенська, Миколаївське шосе, Нафтовиків, площа Мозгового, вулиця Журби, Херсонська, Преображенська, Суворова.
Загалом, зносу рекламних конструкцій на міськвиконкомі було приділено 34 питання. Враховуючи останній скандал зі встановленням рекламного екрану на Таврійському, містяни мають радіти, коли рекламні конструкції нарешті знесуть.  
- Дуже хотілося б, щоб наша робота в цьому напрямку продовжилась. Ми сподіваємось що таким чином очищуємо місто від реклами. Наголошую не звільняємо під іншого підприємця, а саме очищуємо!, - сказав член виконкому Дмитро Харланов.
Були озвучені і інші пропозиції щодо реклами в місті.
- Пропоную взагалі заборонити видавати дозволи на рекламні контрукції. Винести на сесію це окремим рішенням. Місто не повинно бути засміченим рекламою, - наголосив член виконкому Анатолій Хоменко
Як наголосила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксана Рукавішнікова - жодного підприємця не притягнули до адмінвідповідальності за розміщення рекламних засобів. 
- Управління маркетингу просить тільки кошти на знос конструкцій, а от гривнею ми виявляється нікого не можемо показово покарати, - наголосила заступник міського голови Оксана Рукавішнікова.
На фото - остання конструкція на Таврійському, яку хотіли встановити незаконно. Фото Олени Ваніної.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: