Херсон °C

Рятувальники та газовики провели спільний рейд у багатоповерхівках з роз’яснення мешканцям правил безпеки при використанні газу

Новости » Общество
0

3 грудня представники Головного управління ДСНС області спільно з працівниками «Херсонгазу» провели рейд у багатоповерхівках м. Херсона. Першочергове завдання даного заходу – це донести до громадян важливість дотримання безпеки при влаштуванні та користуванні газовим обладнанням.

Рятувальники та газовики поспілкувались з головою ОСББ та мешканцями багатоквартирного будинку, розташованого по Бериславському шосе. Слід зазначити, що мешканці доброзичливо зустрічали представників екстрених служб та уважно вислуховували всі поради та зауваження.

Зі шкільної парти ми всі знаємо, що газ – речовина небезпечна, яка не пробачить нам нерозумного та нерозважливого ставлення. Необхідно пам’ятати, що безвідповідальне ставлення до газу у приватних, а надто у багатоквартирних будинках: несвоєчасне проведення технічного огляду, ремонту або проведення цих процедур некомпетентними особами, призводить до страшних матеріальних та людських втрат.

Фахівці радять - якщо почули запах газу: відкрийте вікна і двері; покиньте приміщення й не користуйтеся вимикачами, запальничками та іншими речами, здатними викликати іскру; терміново телефонуйте за номером 104 та 101; повідомте про небезпеку сусідів.

За офіційною інформацією

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: