Херсон °C

У Дніпровському районі відзначили команди шкільних волонтерів

Новости » Общество
0
5 грудня херсонці разом з усім світом відзначили Міжнародний день волонтера – свято тих, хто за покликом серця, за моральним обов’язком йде на допомогу іншим, не очікуючи на нагороду, усвідомлюючи свою важливу і відповідальну місію. За традицією, до виконавчого комітету Дніпровської районної у місті ради з нагоди цього дня запрошують активістів волонтерського руху в районі, який об'єднав людей різного віку, професій, соціального статусу.
Найактивнішими учасниками цього руху в районі є команди волонтерів закладів середньої освіти. Цього року у Дніпровськогому виконкомі вирішили об'єднати відзначення двох свят – Дня волонтера і Дня місцевого самоврядування і 6 грудня запросили до виконавчого комітету районної ради соціальних парнерів органу місцевого самоврядувння - шкільні команди волонтерів, які стали переможцями у традиційному районному конкурсі. Про це інформує пресслужба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради.
Представники команд закладів початкової освіти №7, середньої освіти №13,32,36,38,52,53, НВК №48 презентували втілені у життя проєкти, спрямовані на допомогу нужденним: дітям соціальних категорій, ветеранам, людям з інвалідністю.
Голова районної ради Анатолій Толокнов привітав учасників святкової зустрічі, виказавши захоплення активністю і глибоким духовним змістом благодійних проєктів і акцій учасників шкільного волонтерського руху, об'єднавшего дітей і батьків, педагогів і вихователів у 2021 році.
Кращі команди отримали ексклюзивні дипломи «Волонтер року» і цінні подарунки.

У Дніпровському районі відзначили команди шкільних волонтерів

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: