Херсон °C

Іван Бебко: «Поєднання справ військових та волонтерів в результаті дає перемогу»

Новости » Общество
0
Святково розпочався тиждень у театрі-кафе обласного академічного музично-драматичного театру імені М. Куліша в Херсоні. До Дня Збройних Сил України та Міжнародного Дня волонтерів там відбувся патріотичний фестиваль-конкурс «Княжий вінець України». Активно захід підтримала політична партія « УДАР Віталія Кличка».
Привітав учасників конкурсу та всіх присутніх зі святом депутат Херсонської міської ради, голова обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Іван Бебко:
- Слово «волонтер» для багатьох українців було донедавна не так часто вживаним. Тільки у 2014 році ми всі зрозуміли його справжнє значення. Це добровільні помічники, які допомогли зупинити ворога. Завдяки співпраці волонтерів та військових - ми маємо мирне небо над головою. Так і народилась ідея цього свята, конкурсу-фестивалю: вшанувати волонтерів та наших військовослужбовців, показати, що поєднання їхніх справ, їхньої щирості та хоробрості в результаті дає нам перемогу. Сьогодні ця подія приурочена до загальнодержавного свята - Дня Збройних сил України та Дня Волонтера. Це не просто дати в календарі. Для нашого народу це символ мужності та героїзму, символ відданості і щирих сердець. Це свято не лише тих, хто на передовій. Це пам'ятна дата для всіх матерів та жінок, дітей наших солдат, мужність яких ніколи не буде під сумнівом. Фактично, це свято нашої перемоги. Адже спільнота волонтерів та військових зробить все для того, аби ворог ніколи не ступив на нашу землю!


0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 4+4
Ответ: