Херсон °C

Херсон закупить автобуси, що їздили по Роттердаму

Новости » Общество
0
Цими днями у Німеччині працює команда херсонських спеціалістів з відбору автобусів для нашого міста. Про це в соцмережі пише Херсонський міський голова Ігор Колихаєв.
«Як і обіцяв, роблю все для того, щоб найближчим часом Херсон забув про транспортну проблему як таку. Як ви пам'ятаєте, ми маємо єдиний шлях виходу з цієї ситуації – створити свій комунальний автопарк, автобуси якого обслуговуватимуть городян на всіх лініях. Сьогодні у нас лише 48 машин. Хочемо закупити в Європі ще кілька десятків.
Так, вони б/в. Але й коштують у рази дешевше. А до того ж «наше» б/в та «їх» – дві великі різниці. Отже, зараз ми ведемо діалоги з компанією OMR Mario Rottgen GmbH – найбільшою фірмою в цьому сегменті. Автобуси, які ми плануємо завезти до Херсона (на фото), близько 10 років відпрацювали у м. Роттердам, у чудовому стані, місткістю 43 місця для сидіння + 35 місць для поїздки стоячи + місце для людей з інвалідністю. Низькопідлогові, з кондиціонерами, зручними пасажирськими сидіннями, з вентиляцією салону, кнопкою зв'язку з водієм тощо.
Від цих автобусів нас зараз відокремлює 2100 км, які вони проїдуть вже з навченими водіями нашого КП «ХКТС», пройшовши повне ТО. Перша партія – 10 штук. Після прибуття до Херсона всі автобуси пройдуть детейлінг – повне очищення салонів. Намагатимемося, щоб уже в січні ви побачили їх на вулицях нашого міста.
Крім того, за договором з ЄБРР ми отримуємо 42 нових тролейбуси: до Нового року – 1, до 15 січня – 5 штук, навесні 2022 року – ще 9, потім усі інші. Уперто рухаємось до комунального автопарку та транспортної незалежності!
», - повідомляє Ігор Вікторович.

Херсон закупить автобуси, що їздили по Роттердаму

 

Херсон закупить автобуси, що їздили по Роттердаму

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: