Херсон °C

Генічеська громада на боротьбу з комарами планує витратити 2,8 млн. грн.

Новости » Общество
0
Генічеська міська територіальна громада планує, як зароблятиме на туристичній сфері наступного сезону, дбаючи про стабільність наповнення місцевого бюджету.
На Арабатській Стрілці відбувся туристичний форум «Підсумки та прогнози курортно-туристичного сезону у Генічеській міській територіальній громаді», в якому взяли участь керівництво громади, власники закладів оздоровлення, баз відпочинку, приватних садиб, керівники автотранспортних та комунальних підприємств. Про це повідомляє Регіональне відділення Асоціації міст України. 
Закликав представників туристичного бізнесу ставити проблемні питання, аби заздалегідь спільно знайти на них рішення міський голова Олександр Тулупов. Відтак у першому блоці форуму присутні детально обговорили проблемні питання минулого курортного сезону. Так у наступному сезоні на боротьбу з комарами планується витратити 2,8 млн гривень, на що вже передбачено кошти та визначена підрядна організація. Нашестя медуз - теж актуальна проблема для підвищення комфорту та конкурентної боротьби за відпочивальників. Пропонувалися різні шляхи розв`язання існуючої проблеми, які ще доведеться узгоджувати з науковцями.
Також говорили про проблеми з енергопостачанням на Арабатській Стрілці та про шляхи їх розв’язання, про плани на майбутній сезон, про обсяги та адміністрування курортного збору. Були також відзначені та нагороджені кращі податкові агенти зі справляння курортного збору.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: