Херсон °C

Іван Бебко: «Я не хочу гуляти по парку в Херсоні і бачити бензовози!»

Новости » Общество
0
Під час сьогоднішнього засідання депутатської комісії з питань архітектури, містобудування, естетики, реклами та охорони навколишнього середовища Херсонської міськради, виникла серйозна суперечка, щодо питання по реконструкції складу олії. Згаданий проєкт рішення передбачає реконструкцію складу за адресою вулиця Гімназична, 36 в Херсоні.
- На сьогодні існує 4 цистерни по зберіганню олії, 2 з них переобладнають під дизпаливо. Через дебаркадер загрузка. Застосовують технології всі відповідні. Відповідь, яку ми отримали від екології - небезпека зменшена до мінімальної. З представником фірми-заявника я не спілкувався, - повідомив головний архітектор міста Ігор Юрчак.
Особлива критика проєкту рішення прозвучала від депутата міської ради голови Херсонської обласної організації партії УДАР Івана Бебко.
Головний архітектор, представники різних дозвільних служба, зокрема Держпродспоживслужби та інших інстанцій сперечалися з депутатами, і говорили, що всі документи підприємство зібрало, і ніяких порушень законодавства подібне нововведення в Херсоні, не принесе.
- Треба все з'ясувати конкретно. Потім виборці скажуть одне - депутати дозволили, і все, ніхто зауважувати до служб не буде. Дуже простий приклад: там на підприємстві прорвало ту трубу, через яку закачують дизпаливо, їхала маршрутка з людьми, і сталося ДТП. Весь центр міста - в нафтопродуктах! Херсонцям це треба? Ні. Не даремно у нас Нафтогавань - на окраїні міста. Я вже мовчу про наслідки для акваторії. Коли хочуть щось прикрити, то збирають великі купи документів, і шукають там на виду потрібний. Нам треба думати про херсонців, про потреби міста! Моя думка - давати цей дозвіл недоцільно. Я не хочу гуляти по парку і бачити бензовози!, - категорично заперечив Іван Бебко.  
Наразі обговорення проєкту рішення продовжується.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: