Херсон °C

Нові платіжки для херсонців - розрахунок вартості теплової енергії змінився

Новости » Общество
0
У Херсонській міській раді відбулась пресконференція «Зміни у розрахунках вартості теплової енергії для абонентів Херсонської ТЕЦ та КП «Херсонтеплоенерго», за участі представників теплопостачальних підприємств міста АТ «Херсонська ТЕЦ» та МКП «Херсонтеплоенерго».
Представниці вказаних підприємств спробували пояснити журналістам, чому відтепер ті, хто мають автономне опалення, повинні платити з тепловтрати конкретного будинку. 
За поясненням таким є діюче законодавство. Херсонці отримуватимуть дві платіжки. Перша – оплата за теплопостачання,  друга – абонентське обслуговування. Останню платіжку отримують і ті, хто має автономне опалення. Детально про це у відеосюжеті Суспільного.Херсон.


Окрім законодавчих актів, постанов та відсотків, доповідачі нічого не озвучили. На жаль, пояснити простими словами, а чому ті хто відмовився від послуг мають оплачувати абонплату - не надали. При цьому, представниця Херсонської ТЕЦ зазначила, що херсонці заборгували ТЕЦ 165 млн грн за послуги.
Підсумував сказане міський голова Ігор Колихаєв, котрий також завітав на зустріч.
- Дешевого тепла в Херсоні не буде. Ми даємо можливість відключитися, якщо ТЕЦ не влаштовує. Приходьте на комісію, ми будемо спілкуватися з кожним. Але це відбудеться тільки за умови, якщо у херсонця не буде боргів! Ми влазимо в борги, беремо кредити на те, аби оновити систему теплопостачання в місті. Зношеність труб 70 відсотків! Думаю, всі мене підтримають у тому, що ми кожен хоче комфорту, але для досягнення цього комфорту треба ще багато попрацювати, - сказав Ігор Колихаєв.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: