Херсон °C

У Великокопанівському лісництві вже склали протоколи за незаконну рубку новорічних ялинок

Новости » Общество
0
Державна лісова охорона ДП «Олешківське ЛМГ» з працівниками Державної екологічної інспекції та поліцейськими провели контроль за дотриманням правил торгівлі, законності реалізації та придбання новорічних ялинок. Також з початку грудня щодня 24/7 в лісових масивах проводиться патрулювання рейдовими групами, щоб у неможливити незаконне добування новорічних ялинок.
Херсонське обласне управління лісового та мисливського господарства нагадує, що за самовільну заготівлю новорічних ялинок встановлені великі штрафні санкції. За одне незаконно добуте деревце доведеться заплатити мінімум 1050 грн. 

У Великокопанівському лісництві вже склали протоколи за незаконну рубку новорічних ялинок

Варто задуматися чи придбати легально? чи заплати штраф і зіпсувати свою репутацію?
У працівників державної лісової охорони роботи збільшилось в рази, адже охочих збагатитись на нелегально добутих новорічних ялинках менше не стає. Для охорони та захисту хвойних молодняків працівники держлісохорони ДП "Великокопанівське ЛМГ" разом із правоохоронцями посилено патрулюють лісові масиви. Вже є перші результати плідної співпраці. Складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення за незаконну рубку різдвяних дерев сосни кримської. Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності.
Всіх громадян закликають - купуйте легальну ялинку!

 

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: