Херсон °C

У Виноградівській сільській територіальній громаді відкрили оновлений ФАП

Новости » Общество
0
Про оновлення фельдшерсько-акушерського пункту в селі Привітне Виноградівської громади повідомляє Херсонське регіональне відділення Асоціації міст України з посиланням на видання Новий день.
Такий бажаний подарунок під ялинку отримали напередодні новорічних свят майже 800 мешканців села Привітного, яке входить до складу Виноградівської територіальної громади. Тут відкрили оновлений фельдшерсько-акушерський пункт. До того ФАП у Привітному знаходився в непристосованому неопалюваному приміщенні. Тож громада виділила під ФАП частину будівлі місцевого дитсадка, яка за призначенням не використовувалася. Тут зробили окремий вхід, провели опалення та гарячу воду, облаштували три кабінети.
Голова Виноградівської сільської ради Сергій Шматенко зазначає, що облаштування нового ФАПу коштувало понад 100 тисяч гривень з місцевого бюджету. Нині проблему з медичним сервісом у селі вирішили - для обслуговування пацієнтів створили справді комфортні умови. У фельдшерсько-акушерському пункті також є запас медикаментів та все необхідне для надання першої медичної допомоги мешканцям.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 2+2
Ответ: