Херсон °C

Херсонці заборгували МіськВодоканалу понад 80 млн. грн.

Новости » Общество
0
Доброю традицією входження в Новий рік є погашення боргів у році, що минає. Тому кожний добрий господар, оцінюючи прожитий рік, перш за все прагне вчасно віддати позичене та повернути борги. Колектив Херсонського МіськВодоканалу висловлює слова вдячності споживачам-господарям, які сумлінно щомісяця розраховуються за послуги водопостачання та водовідведення.
Але, на превеликий жаль, не всі споживачі МКП Херсонського Водоканалу  є сумлінними платниками: на сьогодні загальний борг населення за надані послуги складає понад 80 млн.грн.
У зв’язку з чим та на передодні нового року, працівники підприємства звертаються до всіх боржників з нагадуванням про добру традицію зустрічати новий рік без боргів та просять вирішити питання з оплати спожитих послуг, щоб підприємство і надалі належним чином виконувало свої обов’язки з безперебійного цілодобового водозабезпечення міста.
Для споживачів, які накопичили значну суму боргу, але не можуть її оплатити в повному обсязі, є унікальна можливість до 31.12.2021 скористатись акцією «Уклади договір на поетапне погашення боргу без попереднього внеску, не виходячи з дому!». Заявки на укладання договору приймаються в робочі дні (понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця) з 8 по 17 годину за телефоном: + 38 (050) 811 18 86.
При забезпеченні своєчасної оплати Водоканал зможе гарантувати стабільне надання послуг у такий непростий для всіх нас час!

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *

Подписаться на комментарии

Вопрос: 1+1
Ответ: